Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Γυρολόγοι και γύφτοι της πολιτικής σκηνής...

Καθημερινώς γινόμαστε μάρτυρες, ενός εξευτελιστικού, για τους ανθρώπους του κοινοβουλίου, πρώην και τέως βουλευτές, χοντρού παζαρέματος, για την διάσωση της ποθητής τους «καρέκλας»! 

Βλέπουμε, λοιπόν, δήθεν σοβαροφανείς ανθρώπους της πολιτικής ζωής, να εγκαταλείπουν τα κόμματά τους, τους ψηφοφόρους που στήριξαν με την ψήφο τους την εκλογή τους, τις πολιτικές τους θέσεις, την ιδεολογία τους ή παίρνοντας μαζί τους απολειφάδια αυτής, να οδεύουν προς νέες πολιτικές «επιχειρήσεις», «ρεύματα ποταμών» άνω και κάτω συνιστουσών, όπου και ελπίζουν ότι θα μεταφερθούν «τα κοπάδια» τους, για να τα αρμέξουν και πάλι οι πονηροί, ώστε να μην χάσουν την καρέκλα τους στο κοινοβούλιο!

Σκύβαλα της πολιτικής ρεμούλας, που έγιναν γνωστά από την προώθησή τους από τα ΜΜΕ, ιδιοχαίρουν κοκορευόμενα ότι, στην νέα τους πολιτική στέγη, ταιριάζει η πολιτική τους ιδιοσυγκρασία.
Ψεύτες, ασταθείς, καιροσκόποι, αγύρτες και απατεώνες είναι.
Να σώσουν το τομάρι τους επιδιώκουν και στον αγύριστο και οι ιδεολογίες οι πολιτικές θέσεις και τα πιστεύω.
Γυρολόγοι και γύφτοι της πολιτικής σκηνής είναι και αξίζουν την ολοκληρωτική αποστροφή των προδομένων ψηφοφόρων από αυτούς τους «κυρίους». Αξίζει τον κόπο να τους περιποιηθούμε κατάλληλα και να τους στείλουμε εκεί στην απραξία και στην αφάνεια,  που τους ταιριάζουν, ώστε να μην τολμήσουν στο μέλλον ξανά να μας «υπηρετήσουν» ή να μας «σώσουν».

Καρδιτσιώτης


5 σχόλια:

Ευάγγελος Θανασούλης είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι κάτι τέτοιοι ξεφτυλισμένοι καραγκιόζηδες νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους κι όχι για το κόμμα στο οποίο είναι μέλη (αν και κάτι τέτοιοι τύποι νομίζω ότι δεν έχουν κανένα κόμμα). Από την άλλη, συμπεριφερόμαστε κι εμείς εντελώς ηλίθια ψηφίζοντάς τους. Επιτρέπεται να υπάρχει στο κοινοβούλιο ένας τύπος σαν τον Γεωργιάδη και μάλιστα εκλεγμένος με δύο διαφορετικά κόμματα; Ερωτώ...

Ανώνυμος είπε...

Τι ενοχλεί ο Γεωργιάδης; Επειδή ξεβρακώνει τη λούμπεν αριστερά;

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=v_1zmmJS_Fg#t=37


Ετσι... Γυρολόγοι και γύφτοι της πολιτικής σκηνής

Παύλος Σαμαράς είπε...

Φίλε ανώνυμε, μάθε να λές αυτά που θες με το ονομά σου...για να σου απαντήσει κι ο άλλος επώνυμα!!!

«Πριν ψάξεις τι ειπώθηκε για σένα, μάθε πρώτα ποιος το είπε. Το δεύτερο είναι πιο σημαντικό και καθορίζει την αξία και τη βαρύτητα του πρώτου».

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=TV6_Oqr3H7w#t=166

για τον ανώνυμο....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής