Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

- Εκθεση Καρδίτσας, Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας...

Τις "πύλες" της άνοιξε χθές το απόγευμα της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου η "11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας" η οποία και πραγματοποιείται φέτος στις Καπναποθήκες Καρδίτσας και θα διαρκέσει από την Παρασκευή 7 έως και την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.
Η έκθεση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καρδίτσας και την Άλφα Εκθεσιακή ενώ έχει και την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας. Τα εγκαίνεια της έκθεσης έγιναν χθές στις 19:00 το απόγευμα και παρευρέθηκαν όλοι οι φορείς και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Στην έκθεση συμμετέχουν περίπου 120 επιχειρήσεις (Επιμελητήρια, Δήμοι και Περιφερειακές Ενότητες) από την Καρδίτσα τη Θεσσαλία αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο χώρος που φιλοξενεί την έκθεση είναι επίπεδος προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα στη μετακίνηση τα άτομα της τρίτης ηλικίας και τα άτομα με ειδικές ανάγκες ενώ το εμβαδό ξεπερνά τα 2.000 τ.μ.

Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας

Η έκθεση φιλοξενεί και το δικό μας Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας.
Πλήθος κόσμου μαζί πολιτική ηγεσία και δημόσιοι φορείς πέρασε απο το "περίπτερο" του Μουσείου μας δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την ιστορία του.
Η επισκεψιμότητα μεγάλη και ελπίζουμε να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.
Προσπέκτους και dvd με τήν ιστορία του μοιράζονται σε όλους τους επισκέπτες καθώς και ξενάγηση για τα παλιά αντικείμενα που είναι εκθετειμένα.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας είναι εδώ παρών για άλλη μια φορά...

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγένθυση:










































5 σχόλια:

Μίλτος Αναστασίου είπε...

Εμείς οι Κουτσιαριώτες αν είμαστε ενωμένοι...κάνουμε θαύματα.
Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Οφείλουμε όλοι μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ. Χρήστο Χριστοδούλου, κ. Στέφανο Παπαδούλη, κ. Βασιλική Χριστοδούλου και κ. Ερασμία Παπαδούλη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Κουτσαριώτης Νοσταλγός είπε...

Μπράβο, όλα σιγά σιγά παίρνουν το δρόμο τους...

Ηλίας Λιάχανος είπε...

Το Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας μας συνδέει με την ιστορία του τόπου μας και μας δίνει πληροφορίες για τον τρόπο ζωής και εργασίας των παλαιότερων γεννιών.
Η εμποροβιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας βοηθά στην ανάδειξη του μουσείου, αφού πολλοί επισκέπτες δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο προκειμένου να ενημερωθούν για τα αντικείμενα και τις στολές που υπάρχουν στο χώρο.
Στόχος ως Δημοτική Αρχή είναι να λειτουργήσει το μουσείο ώστε ο κόσμος να έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο χώρο και να γνωρίσει τον τρόπο ζωής της εποχής εκείνης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΩΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ.ΨΑΞΑΤΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.... ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΥΓ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΚΟΤΣΙΑΡΙΩΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής