Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

- Μαρία Θεοχάρη (Τσέτλα)...μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή του τόπου μας...

Η Μαρία Θεοχάρη (Τσέτλα) γεννήθηκε στόν Πειραιά στις 4 Ιανουρίου.
Η καταγωγή και οι γονείς της Καίτη και Μιχάλης είναι απο την Ιτέα Καρδίτσας.
Σε ηλικία 10 χρονών ξεκίνησε κάνοντας μαθήματα χορού και κινησιολογίας δίπλα σε καταξιωμένους
δασκάλους (Φωκά Ευαγγελινό, Κάρολυ Βαμος) καθώς και μαθήματα ορθοφωνίας - φωνητικής και
κιθάρας με τις μοναδικές στο είδος τους Jullie Massino, Βάνα Πεφάνη κ.α
Αν και έπαιζε βόλεϋ στήν ομάδα του Ολυμπιακού, η μεγάλη της αγάπη για το τραγούδι ήταν αυτή που την κέρδισε.
Εχει δουλέψει σε πολλές νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθώς και σε συναυλιακούς χώρους στο εξωτερικό.
Εχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως Σταμάτη Γονίδη, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Ζαφείρη Μελά, Αντζελα Δημητρίου, Νίκο Βέρτη, Διονύση Σχοινά, Χρήστο Πάζη, Πέτρο Ιμβριο, Ελλη Κοκκίνου, Λευτέρη Πανταζή κ.α
Η πρώτη δισκογραφική της δουλειά κυκλοφόρησε το 2009 με τίτλο "Εξω θα βγώ" απο την ALPHA RECORDS και τα τραγούδια υπογράφουν οι Κωνσταντίνος Πάντζης, Γιάννης Λιόντος και Ελένη Ζέρβα.....



Απο συνέντευξή της στo περιοδικό "Espresso"

Από το παρκέ, στο πεντάγραμμο! Η Μαρία Θεοχάρη μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά της και παράλληλα «χτύπησε» τατουάζ με τα ονόματα της μαμάς, του μπαμπά και της αδελφής της.

«Με στηρίζουν απόλυτα. Ετσι, βρήκα τρόπο να τους έχω πάντα μαζί μου» λέει η ίδια στην «Espresso της Κυριακής». "Η μητέρα μου είναι η Κατερίνα, ο πατέρας μου ο Μιχάλης και η αδελφή μου η Αντζελα. Είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου».

Η πρώτη μεγάλη αγάπη της Μαρίας ήταν το βόλεϊ. Ξεκίνησε πιτσιρίκα και σταμάτησε στα δεκαεπτά της, μόλις ολοκληρώθηκε ο κύκλος της στην ομάδα των εφήβων. Τότε όμως τέθηκε το δίλημμα αν θα συνεχίσει την πορεία της στη γυναικεία ομάδα ή θα ασχοληθεί με το τραγούδι που αγαπούσε από μικρή… Επέλεξε το δεύτερο.

«Η μητέρα μου ήταν μάνατζερ γνωστών καλλιτεχνών. Η μουσική ήταν πάντα για μένα μαγικός, όμορφος κόσμος. Εκείνη με ώθησε να παρακολουθήσω μαθήματα μουσικής, φωνητικής και κινησιολογίας, που αποδείχτηκαν στο μέλλον πολύτιμα!» λέει η τραγουδίστρια που έχει μαθητεύσει κοντά στους καλύτερους. Τζούλι Μασίνο, Φώτης Μεταξόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινός, Βάνα Πεφάνη και Κάρολι Βάμος της έχουν μάθει πολλά. Η Μαρία τραγουδάει επαγγελματικά εδώ και οκτώ χρόνια και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, όπως οι Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Βέρτης, Αντζελα Δημητρίου, Ελλη Κοκκίνου, Λευτέρης Πανταζής.

Πώς και άργησε το δισκογραφικό ντεμπούτο; «Ηθελα πρώτα να νιώσω έτοιμη και σίγουρη γι’ αυτό. Να κάνω μια δουλειά και να την ακούω μόνον εγώ δεν μου λέει κάτι. Είμαι τελειομανής. Κρίνω αυστηρά τον εαυτό μου. Δουλέψαμε σκληρά με τους συνεργάτες μου. Και τα τέσσερα τραγούδια του CD single μου αρέσουν πολύ». Ο τίτλος του είναι «Εξω θα βγω» και φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Παντζή και των Γιάννη Λιόντου και Ελένης Ζέρβα.
















Διάφορες Συνεντεύξεις της

Sendra Goal
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10481&subid=2&pubid=6563740

SexyStar
http://sexystar.gr/30977

Espresso
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=3&artID=1028825

Facebook "Theoxari Maria - Official Grup"
https://www.facebook.com/group.php?gid=44377144250&ref=mf

Facebook
https://www.facebook.com/pages/THEOXARI-MARIA/145554500435

3 σχόλια:

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Του χρόνου το Σεπτέμβριο Μαρία μου (πρώτα ο Θεός) στην Λαική βραδιά που διοργανώνουμε στην πλατεία του χωριού μας σε περιμένουμε να διασκεδάσουμε μαζί.....ζωντανά, τι λές;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΟΎ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Οτιδήποτε έχει να κάνει με ανθρώπους του χωριού μας και μάλιστα καλιτέχνες είμαστε υποχρεωμένοι ως σύλλογος να το αναδείξουμε. Σαφώς και θα καλέσουμε τη Μαρία για ένα αφιέρωμα και οχι μόνο...αρκεί να μπορεί και να το θέλει και η ίδια.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής