Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πρέπει να του ζητήσουμε συγνώμη όλοι μας...

Είναι κάποιες φορές που αναρωτιέται κανείς ποια είναι η αλήθεια που πιστεύουμε και πόσο απέχει από την πραγματικότητα…

Δεν είναι η τηλεόραση, δεν είναι το εγχώριο αστείο star system και τα μικροσυμφέροντα.

Η Ελλάδα, και πριν την τηλεόραση και πριν το star system και πριν πολλά άλλα, είχε μια τάση, μια διαρκή συνήθεια να απαξιώνει εν ζωή και να αναγνωρίζει μετά θάνατον.

Από τη βιογραφία του Διογένη του Κυνικού και του Σωκράτη, μέχρι τα χρόνια του Σουρή, του Καζαντζάκη αργότερα, μέχρι τον Βαμβακάρη και τον Άσιμο, βγαίνει ένα περίεργο συμπέρασμα:
Ότι στην Ελλάδα αν δεν πεθάνεις δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βασίλης Λεβέντης είναι μια προσωπικότητα ξεχωριστή...ιδιάζουσα, όπως θα λέγανε κάποιοι.
Πέρασε (ή φροντίσανε να τον περάσουνε) στον κόσμο σαν έναν γραφικό τύπο… εύκολο ήταν… δεν ήταν ο μόνος που εξόντωσαν, πολύ περισσότερο όταν στην περίπτωσή του έδωσε κι αυτός τις αφορμές.
Όμως, όπως και να έχει, υπάρχει μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανένας.
Και δεν μπορεί να την αμφισβητήσει, επειδή υπάρχουν αποδείξεις…ντοκουμέντα!!!
Ο άνθρωπος ήξερε τι έλεγε…και αυτό αποδεικνύεται γυρίζοντας το χρόνο αρκετά πίσω.

Δείτε αυτό το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:



Ο Γιώργος Μητσικώστας ζητάει συγνώμη για την σάτιρά του απο τον Βασίλη Λεβέντη
Ο κωμικός που σατίριζε εδώ και χρόνια τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων στηρίζει με βίντεο του το Βασίλη Λεβέντη.
Η προεκλογική εκστρατεία που διανύουμε έχει ως τώρα να επιδείξει πολλά και συνήθως κωμικοτραγικά. Σκηνοθετημένα σποτ σαν από ταινία ή reality τηλεπαιχνίδι, τρενάκια και παιδάκια, προεκλογικές μαντινάδες υπό τους ήχους κρητικής λίρας, λαϊκά άσματα και βουτιές στο νερό.

Ο Γιώργος Μητσικώστας είχε πάντα στις σατιρικές εκπομπές του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο κάποια σιγουράκια. Αγαπημένα πρόσωπα της δημόσια ζωής που λατρεύει να μιμείται. Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Η σχέση του με τον κ. Λεβέντη κρατάει χρόνια, με τον Γιώργο Μητσικώστα να προσφέρει ατελείωτες στιγμές γέλιου ως έξω φρενών Βασίλης Λεβέντης που χύνει τον καφέ του, σπάει το σκηνικό και βρίζει του τηλεθεατές-πολίτες.

Την Παρασκευή το μεσημέρι όμως ο Γιώργος Μητσικώστας ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο παρείχε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του στο κόμμα της Ένωσης Κεντρώων και τον ίδιο τον Βασίλη Λεβέντη προσωπικά.

Αυτό όμως το βίντεο που κυκλοφόρησε ο γνωστός κωμικός στο διαδίκτυο είναι σίγουρα διαφορετικό και αναμφισβήτητα εξαιρετικά συγκινητικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο.. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας τον βοηθήσουμε με την ψήφο μας όσο μπορούμε!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω του το χρωστάμε όλοι μας...!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής