Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

- Η Ραλλία Χρηστίδου στην Καρδίτσα...

Τραγουδά για τους φίλους της για μια και μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο AVANT GARDE

Μια από τις πιο ταλαντούχες νέες ερμηνεύτριες και τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, με αμέτρητες καλλιτεχνικές συνεργασίες η Ραλλία Χρηστίδου, θα συναντήσει φέτος το χειμώνα τους φίλους της σε όλη την Ελλάδα. Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου κάνει μια στάση στη Καρδίτσα για να τραγουδήσει για τους φίλους της στο ΑVANT GARDE.
Η Ραλλία επιστρέφει ανανεωμένη, με αποσκευές την καινούργια δισκογραφική της δουλειά «Στην απέναντι πλευρά» αλλά και παλιότερες αγαπημένες μας μελωδίες σε ένα «ανατρεπτικό» πρόγραμμα που αποδομεί τα τραγούδια και μας καλεί να ανακαλύψουμε απ’την αρχή την αλήθεια που κρύβουν.
Παρέα με τρεις υπέροχους μουσικούς, τον Χρήστο Αλεξάκη στα keyboards και τον προγραμματισμό, τον Βαγγέλη Μαχαίρα στο μπουζούκι και τον Νίκο Νταρίλα στα κρουστά, η Ραλλία μας υπόσχεται μια βραδιά όπου η μουσική θα ενώσει τις φωνές μας στα τραγούδια και θα μας παρασύρει στο να ονειρευτούμε ξανά!

AVANT GARDE
Διεύθυνση: 2o χλμ Καρδίτσας-Μητρόπολης
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος με ποτό: 15€
Πληροφορίες-κρατήσεις : 6936623862

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής