Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

- Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου στήν Ιτέα...

Στο δημοτικό κατάστημα της Ιτέας, έδρα της δημοτικής ενότητας Φύλλου, συνεδρίασε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, στα πλαίσια των εναλλάξ συνεδριάσεων στις έδρες των πρώην δήμων Φύλλου και Σελλάνων. Όπως και στο Προάστιο, την περασμένη εβδομάδα, έτσι και στην Ιτέα, τη συνεδρίαση παρακαλούθησαν πολλοί δημότες της περιοχής.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, συζήτησε και πήρε αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα ο 1ος Α.Π.Ε. του υποέργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δ.Δ. Παλαμά» του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δ.Δ. Παλαμά», ο 1ος Α.Π.Ε. του έργου «Συντήρηση στεγανοποίηση υδατόπυργου Τ.Κ. Λεύκης» καθώς και ο 1ος Α.Π.Ε. του έργου Περιφερειακή οδός Πεδινού».
2. Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το Τεχνικό Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων οικονομικού έτους 2012.
3. Ελήφθη απόφαση για την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για το έτος 2012 και συγκροτήθηκε επιτροπή διενέργειας διαγωνισμού αξιολόγησης προσφορών και εισήγησης για ανάθεση.
4. Επίσης, εγκρίθηκε ο τρόπος προμήθειας για το οικονομικό έτος 2012: Ηλεκτρολογικού υλικού, γραφικής ύλης, οικοδομικών υλικών και υλικών καθαριότητας.
5. Συζητήθηκε εκ νέου το αίτημα της εταιρίας PRENECON Greece σχετικά με την ενοικίαση 2.000 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του δήμου Παλαμά στη θέση «Μολώσι», για δημιουργία φωτοβολταϊκού Πάρκου. Αποφασίστηκε το θέμα να επανέλθει σε επόμενο συμβούλιο για την οριστική λήψη απόφασης.
6. Καθορίστηκαν τέλη νεκροταφείου για τις τοπικές κοινότητες που ανέρχονται στα 5 ευρώ ανά έτος ανά οικογένεια, ενώ για τον Παλαμά παραμένει το ετήσιο τέλος στα 10 ευρώ.
7. Εγκρίθηκε ομόφωνα η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΠΑΠΑΠ) που αφορά την αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011.
8. Τέλος, ελήφθη απόφαση για τη δημοπράτηση του δημοτικού αναψυκτηρίου που βρίσκεται στο Πάρκο «Αστέριον». Τους όρους της δημοπρασίας θα θέσει η οικονομική επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής