Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

- Αναβάλλεται η συνεδρίαση στο Προάστιο του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά...

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά, λόγω απουσίας του δημάρχου.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011, στις 7μμ, στο δημοτικό κατάστημα της τ.κ. Προαστίου, της δημοτικής ενότητας Σελλάνων.


Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρ. Βαϊόπουλος, μετά από πρωτοβουλία του ιδίου και του δημάρχου κ. Πατσιαλή, οι συνεδριάσεις του σώματος για το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνονται εναλλάξ στα δημαρχεία των πρώην δήμων Σελλάνων και Φύλλου, και μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες ανακαίνισης της αίθουσας συνεδριάσεων στον Παλαμά.
Το Συμβούλιο της Παρασκευής 18/11/2011, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην δημαρχείου Προαστίου, η έναρξη της συνεδρίασης θα γίνει στις 7μμ και τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:
1. Συζήτηση - ενημέρωση σχετικά με την προτεινόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. Εισηγητής Δ.Σ. κ. Απόστολος Τσερέπης.
2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Αντιδημάρχου κ. Ηλία Λιάχανου για την πρόσληψη οδηγού σκαπτικού μηχανήματος για την Δημοτική Ενότητα Φύλλου. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Λιάχανος.
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Αντιδημάρχου κ. Ηλία Λιάχανου για τοποθέτηση Αυτόματης Ταμειακής Μηχανής (Α.Τ.Μ) σε χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Ιτέας. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Λιάχανος.
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παρατάσεως προθεσμίας ή μη του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ». Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Τσιρώνης.
6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση ή μη του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: «ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΟΛΗΣ ΠΑΛΑΜΑ». Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιβολή Τελών καθαριότητας και φωτισμού της έδρας του Δήμου και των Τοπικών Κοινοτήτων για το οικονομικό έτος 2012. Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί καθορισμού Συντελεστών Άρδευσης του Οικονομικού έτους 2011 στα αγροκτήματα της Έδρας του Δήμου και των Τοπικών Κοινοτήτων. Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον Καθορισμό βοσκήσιμων εκτάσεων και επιβολή Δικαιώματος βοσκής για το οικονομικό έτος 2012 και ορισμός Επιτροπής για τη διαπίστωση της νόμιμης ή αυθαίρετης χρήσης των καθορισμένων εκτάσεων. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Νασιούλης.
10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιβολή Τελών Ύδρευσης οικονομικού έτους 2012 στις Δημοτικές Ενότητες Σελλάνων και Φύλλου. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ. 
11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιβολή Τέλους χρήσης πεζοδρομίων, πεζόδρομων, πλατειών και οδών για το οικονομικό έτος 2012. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Πάτας. 
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιβολή Τέλους ακίνητης περιουσίας (Τ.Α.Π). για το οικονομικό έτος 2012. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ. 
13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιβολή Τέλους επί των ακαθάριστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων για το οικονομικό έτος 2012. Εισηγητής κ . Πρόεδρος Δ.Σ.
14. Αιτήσεις – διάφορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής