Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

- Καλώς ήλθατε στη New World Order...

Σε λίγες μέρες με απόλυτα αντικειμενικά στοιχεία τα ΜΜΕ της βαρονίας, με τα "πρόθυμα παπαγαλάκια τους," θα μας παρουσιάζουν: "Τα Θετικά Βήματα της "ΝΕΑΣ Διακυβέρνησης." 
Θα κάνουν συγκρίσεις με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και θα ζητούν πολυετή παράταση της θητείας της νέας κυβέρνησης για το… καλό μας! Η αποστασία "προθύμων βουλευτών"και από τα δυο μεγάλα κόμματα, θα είναι το επόμενο βήμα.
Τις Εκλογές να τις ξεχάσουμε, θα μας κυβερνά μια κοινοβουλευτική χούντα δωσίλογων.Άλλωστε το πολιτικό σύστημα από κολοτούμπες αυτές τις ημέρες, πάντοτε για το καλό μας, άπειρες πραγματοποίησε!
Τι άλλο να πούμε;
Ότι όταν μια χώρα χρωστάει δυο φορές το ετήσιο ΑΕΠ της, που μπήκε στην ΟΝΕ με πλαστά στοιχεία και με τις λαμογιές της τότε κυβέρνησης, και με τις ευλογίες των σημερινών εχθρών της που επιβουλεύονται τον πλούτο της, γίνεται Πρωθυπουργός ο Κεντρικός Τραπεζίτης εκείνης της περιόδου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι εδώ.
Βλάκας ο ΓΑΠ; Δεν νομίζω…
Έξυπνος ο Αντώνης; Δεν το είδαμε μέχρι σήμερα, ας μας το αποδείξει..!
Καλώς ήλθατε στη New World Order. Η Ελλάδα απέκτησε άλλον ένα Πρωθυπουργό Των Ελλήνων…Αυτή την φορά όχι από τους έλληνες της… διασποράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: