Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

- Κλείνει προσωρινά η κοιλάδα των Τεμπών...

Δε θα διεξάγεται η κυκλοφορία στα Τέμπη από τις 14 Νοεμβρίου στις 06:00 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 λόγω έργων καθαρισμού και...συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας. Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία θα απαγορεύεται για όλο το 24ωρο το συγκεκριμένο διάστημα, σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.
Μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα γίνεται διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές.

Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία, θα πηγαίνουν από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας [Χ/Θ 346+300 Π.Α.Θ.Ε], προς την περιφερειακή οδό Λάρισας-Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων , Καλαμπάκας-Γρεβενών, θα μπαίνουν στην Εγνατία Οδό.

Από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης [Χ/Θ 365+550 Π.Α.Θ.Ε.], όπου θα συνεχίζουν στην Επαρχιακή Οδό Γυρτώνης- Αμπελώνα, Τυρνάβου- Ελασσόνα-Κοζάνης-Εγνατία Οδό και θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος Κλειδί Ημαθίας.

Τα Ι.Χ. και τα φορτηγά έως 3,5 τόνων, θα διέρχονται από τον κόμβο του Πλατυκάμπου [Χ/Θ 349+396 Π.Α.Θ.Ε.] προς Αγιά και μέσω της Ε.Ο. Λάρισας-Αγιάς-Αγιοκάμπου-Βελίκας-Κόκκινο Νερό-Στόμιο-Ομόλιο, θα μπαίνουν στον Αυτοκινητόδρομο προς Θεσσαλονίκη από δ/ση Στομίου [Χ/Θ 390+700 Π.Α.Θ.Ε.].

Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα πηγαίνουν από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας [Χ/Θ 474+500 Π.Α.Θ.Ε.] προς Βέροια (Εγνατία Οδό) Κοζάνη και από εκεί:

Είτε, μέσω Ε.Ο. Κοζάνης Ελασσόνας Τυρνάβου Αμπελώνα Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

Είτε, μέσω Ε.Ο. Κοζάνης Γρεβενών Καλαμπάκας-Τρικάλων -Λάρισας και εν συνεχεία μέσω της περιφερειακής οδού Λάρισας-Τρικάλων, θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας.

Όλα τα Ι.Χ. και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, που θα έρχονται από Θεσσαλονίκη, θα πηγαίνουν στο ύψος της Κατερίνης [Α/Κ Κορινού Πιερίας Χ/Θ 445+000] προς Άγιο Δημήτριο και μέσω της Ε.Ο. Κατερίνης Ελασσόνας Τυρνάβου Αμπελώνα Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.
Όλα τα αυτοκίνητα που θα έρχονται από Κατερίνη - Πλαταμώνα, θα κατευθύνονται στον ανισόπεδο κόμβο Κορινού και θα ακολουθούν εν συνεχεία την παραπάνω διαδρομή.

Για να διευκολυνθούν οι κάτοικοι της περιοχής Αγιοκάμπου (παραλιακή) και των Δήμων Αγιάς και Τεμπών, εξαιρούνται απ’ τις παραπάνω ρυθμίσεις:

Λεωφορεία του τοπικού ΚΤΕΛ, για μεταφορά κατοίκων ΜΟΝΟ της περιοχής καθώς και φορτηγά για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά και μόνο, των τοπικών αναγκών (λ.χ. τροφοδοσία τοπικών επιχειρήσεων, τουριστικών καταλυμάτων κλπ, μάζεμα γάλακτος με βυτιοφόρα γαλακτοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, εφοδιασμός κτηνοτροφικών μονάδων με ζωοτροφές κ.ά.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής