Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

- Ξύπνησες επιτέλους αναγνώστη...

Βουλιάζουν οι κυριακάτικες φυλλάδες καθώς οι πολίτες αντιλαμβάνονται οτι το τελευταίο πράγμα που υπηρετούν είναι η δημοσιογραφία και η αλήθεια. Αιχμάλωτες των θαλασσοδανείων απο τις άθλιες τράπεζες οι οποίες επιβάλλουν γραμμή υπερ του Μνημονίου, έχουν μετατραπεί σε τυπωμένα κωλόχαρτα, δίχως αισθητική και ρεπορτάζ με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι οποίες κι αυτές βυθίζονται στην ανυποληψία λόγω της φτηνιάρικης λατρείας της κίτρινης εκδοχής που υπηρετούν. Ενα συνοθύλευμα εκδοτικού υπόκοσμου που φυτοζωεί απο τους εκβιασμούς στην εκπορνευμένη εξουσία με περίσσευμα θράσους, είναι οι ισχυροί των ΜΜΕ. Στη πραγματικότητα πρόκειται για ανθρωπάκια του κερατά που γιγαντώθηκαν και εξαιτίας των ευρώ που πληρώνεις εσύ, για ν’ αγοράσεις τις φυλλάδες τους.
Εαν εσυ αναγνώστη γνώριζες προσωπικά το πως και κυρίως απο ποιούς στελεχώνονται οι εφημερίδες που αγοράζεις δεν θα τις χρησιμοποιούσες ούτε για περιτύλιγμα των δύστυχων ψαριών.
Θέλω να πιστεύω πως η επιλογή σου, τις τελευταίες Κυριακές ,να μην αγοράζεις τις φυλλάδες τους, δεν είναι κάτι συγκυριακό αλλά αποτέλεσμα της όποιας φαιάς ουσίας σου έχει απομείνει...
Μπλοκάκιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής