Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

- Να γιατί γουστάρεις που είσαι Έλληνας και ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους...

Με δεδομένο ότι γεννήθηκες Έλληνας και όχι ουραγκοτάγκος του Βόρνεο θεωρείται τύχη! Βέβαια υπάρχουν και άλλοι λόγοι να είσαι Έλληνας… 
- Πρώτα απ΄ όλα, μιλάς Ελληνικά, όπως και τα υπόλοιπα δέκα εκατομμύρια συμπατριωτών σου. Που σημαίνει ότι συνεννοείσαι άνετα όπου και να πας στη χώρα σου.
- Βρίσκεις στη λαϊκή ό,τι θέλεις, από αρακά μέχρι παντόφλες.
- Οι συγγενείς σου είναι όλοι λευκοί κι αν όχι τελείως, κυμαίνονται σε ένα φάσμα χρωμάτων από ανοιχτό καφέ μέχρι εκρού, γεγονός που βοηθάει αν τους χάσεις νύχτα.
- Έχεις το μοναδικό προνόμιο να απολαμβάνεις και φραπέ και τσάι, κάτι που δεν συμβαίνει σε Αγγλία, Κίνα, Ινδία, Θιβέτ και ολόκληρη την Ασία.
- Βρέχεσαι γύρω-γύρω από θάλασσα, που βρέχεται από πλαστικές σαγιονάρες. Τρως μαριδάκι ψιλό, ένα άλυτο μυστήριο για τους Σκανδιναβούς ψαράδες, που ψαρεύουνε μονίμως ρέγκες, γκαστρωμένες με αυγά.
- Οι φουρνάρηδες πιάνουν το ψωμί με γάντια, με τα οποία παίρνουν τα λεφτά και σου δίνουν ρέστα, χωρίς ποτέ να αρρωστήσεις ή να παραπονεθείς για κάτι, τη στιγμή που ο πλανήτης υποφέρει από τη γρίπη των χοίρων, των πουλερικών, τις τρελές αγελάδες, τα φύτρα και τα τιγρέ κουνούπια.
- Σου πλένει η μάνα, η γυναίκα ή η γκόμενα τα σώβρακα, κάτι που αρνούνται πεισματικά να κάνουν οι Γαλλίδες.
- Έχεις πανυγηρίσει Euro, Eurovision και Eurobasket , συν τους Ολυμπιακους αγώνες.
- Αν είσαι γυναίκα, αρνείσαι πεισματικά να κάνεις σεξ με αυτόν που του πλένεις τα σώβρακα.
- Στην ουρά, στις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες, δεν έχεις άγχος μην αργήσεις, θα αργήσεις.
- Οι μετανάστες, οι χρήστες ουσιών και τα αδέσποτα ζώα, απολαμβάνουν μια ελευθερία, που δεν υπάρχει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου.
- Τα παιδιά σου από έξι χρονών κάνουν download την ορθογραφία στον υπολογιστή.
- Και το σημαντικότερο; Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν φοβάσαι τίποτα, είσαι Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής