Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

- Ελαφρά την καρδία....

Είναι όντως μια τραγική κατάσταση η τωρινή , παρακολουθώντας λοιπόν τις εξελίξεις του πολιτικού κόσμου, γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη που μπορεί να είναι του γείτονα, του απέναντι, εκείνου που τώρα είναι κάπου έξω, δεν μας ρωτάει και δεν μας ρώτησε κανείς τι θέλουμε (ίσως πολλοί άνθρωποι να έχουν την ίδια σκέψη) ποιο είναι το μέλλον τις ελλάδας από εδώ και εμπρός; Φυσικά πολλοί σκεπτόμενοι ή ακούγοντας αυτή την ερώτηση, την συνδέουν μέσα στο μυαλό τους με το χρήμα που καλώς η κακώς είναι ο κυρίαρχος τρόπος για να γίνουν πολλά πραγματικότητα. Η σκέψη μου είναι μία  
"Άραγε αύριο θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας.;" 
Λέγοντας αυτό έχω στο μυαλό μου τον φοιτητή, τους γονείς του, τον άνεργο, τους παντρεμένους που θέλουν να κάνουν ένα παιδάκι, τους μεροκαματιάρηδες ΌΛΟΥΣ όσους έχουν ένα όνειρο.
Όλα αυτά τα έχουν σκεφτεί οί πολιτικοί μας που με μεγάλη πατριδοφροσύνη βάζουν ελαφρά τη καρδία την υπογραφή τους;

Παύλος Σαμαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής