Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

- Μην αγχώνεσαι...










Μην αγχώνεσαι.
Οι πολιτικοί μας θα τα βρουν.
Μετά τις διαπραγματεύσεις και τις κόνξες, στο τέλος θα τα βρούν...
Δεν θα πάνε σε εκλογές...
Εκλογές ζητάει ένα κόμμα όταν πιστεύει ότι θα βγει ενισχυμένο σε βουλευτές και όταν ταυτόχρονα θέλει να κυβερνήσει.
Τώρα που οι μάσκες έπεσαν και ο λαός ξέρει ποιός είναι ποιός, η ολιγαρχία δε θα ρισκάρει εκλογές.
Δε θα ρισκάρουν το καλοσχεδιασμένο τους πλάνο στην μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα ο Ελληνικός λαός έτσι όπως έχει τρελαθεί να ψηφίσει τίποτα μικρά κόμματα και να τους αποδυναμώσει ή να θέσει κάποιους εκτός βουλής.
Το πολιτικό σύστημα είναι ξοφλημένο και το ξέρει.
Οι μάσκες έπεσαν.
Εκτός του Τζέφρυ και των υπόλοιπων που δεν δικαιούνται να ελπίζουν ότι θα ξαναβγούν, ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης, η Ντόρα, μάλλον φοβούνται μην φάνε πόρτα από το λαό, οπότε αντί να πάνε σε εκλογές, θα προτιμήσουν να συγκυβερνήσουν.
Ετσι κι αλλιώς ο Ελληνικός όχλος δε θα αντιληφθεί το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα αφού όλα θα γίνουν σε κλίμα εθνικής ενότητας και για το καλό της πατρίδας μας, και βεβαίως για εξέγερση ούτε λόγος. Οπότε, μην αγχώνεσαι. Δε θα χρειαστεί να εξεγερθείς.
Ούτε μην τυχόν και χρειαστεί να αποφασίσεις με κανένα δημοψήφισμα πρέπει να ανησυχείς. Εσύ δεν ξέρεις αν πρέπει να αποφασίσεις, οι γερμανοβάρβαροι δεν σου το επιτρέπουν έτσι κι αλλιώς, οπότε δε γίνεται δημοψήφισμα, οπότε δεν αποφασίζεις, οπότε δεν ανησυχείς.
Τέλος, δε χρειάζεται να αγχώνεσαι ούτε μην τυχόν και μας βγάλουν από το ευρώ. Από το ευρώ δε μας βγάζουν, ακόμα και να τους παρακαλάμε. Απλώς απειλώντας μας με την ίδια μας την ελευθερία, μας μπερδεύουν.
Είναι ζωτικής σημασίας γι αυτούς να παραμείνουμε στο ευρώ γιατί έτσι, αντί να έχουμε τη δυνατότητα να τυπώνουμε δικό μας νόμισμα και να ασκούμε νομισματική πολιτική (οπότε είμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι), αναγκαζόμαστε να χρεωνόμαστε και να τα δανειζόμαστε από αυτούς, οπότε μπορούν αιτιολογημένα να μας πάρουν την πατρίδα μας, επειδή ξεμείναμε από χρωματιστά χαρτάκια.
Έτσι και η Ελλάδα γύριζε σε πραγματικά ανεξάρτητο (με δημόσια κεντρική τράπεζα) νόμισμα, σε δέκα χρόνια από σήμερα θα τους αγοράζαμε.
Όμως εμείς δε θέλουμε το εθνικό μας νόμισμα.
Θέλουμε το δικό τους.
Γιατί "είναι καλύτερα με το ασφαλές ευρώ".
Το ίδιο θέλουν κι αυτοί.
Απλώς πρέπει να μας κάνουνε και λίγο κόνξες, μην τυχόν και καταλάβουμε ότι όλα αυτά τα έχουν προ-συνεννοηθεί.
Δε μας βγάζουν από το ευρώ.
Μην αγχώνεσαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής