Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

- Εληξε η συνεργασία του Βάιου Καραγιάννη με την ομάδα της Αναγέννησης...

Η λήξη της συνεργασίας του Βάιου Καραγιάννη με την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας έγινε γνωστή πριν από λίγο, κίνηση που δεν ήταν αναμενόμενη παρά την ήττα της ομάδας στο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής.



Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Δευτέρας υπήρχε Δ.Σ. στην ομάδα της Αναγέννησης στο οποίο και τέθηκαν όλα τα ζητήματα και αποφασίστηκε ότι είναι προς το συμφέρον και των δύο να χωρίσουν οι "δρόμοι" προπονητή και ομάδας. Το πρωί της Τρίτης και πριν λίγη ώρα, ο πρόεδρος της ομάδας κος Πέτρος Σαμαλικούδης έθεσε τα νέα δεδομένα στον χωριανό μας προπονητή και αποφασίστηκε από κοινού η διακοπή της συνεργασίας.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι σε λίγη ώρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της Αναγέννησης για την διακοπή της συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής