Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ενημέρωση Γονέων – Επίδοση Βαθμολογίας Β΄ Τριμήνου 2015 Δημοτικού Σχολείου Ιτέας

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Η προφορική ενημέρωση και η επίδοση των Ελέγχων Προόδου για το Β΄ τρίμηνο θα γίνει αύριο την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00΄ έως 13:00΄ στις αίθουσες διδασκαλίας.

Ελέγχους προόδου θα δοθούν στις Γ΄,Δ΄,Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις. Στις τάξεις Α΄ και Β΄ οι γονείς θα ενημερωθούν προφορικά από τους δασκάλους για την πρόοδο των παιδιών τους.

Η προσέλευσή σας είναι υποχρεωτική για να ενημερωθείτε σχετικά με την πρόοδο, αλλά και τη συμπεριφορά των παιδιών σας στο σχολείο. (θα προηγηθεί ενημέρωση ΟΛΩΝ των γονέων απ΄τη Σχολική Σύμβουλο 4ης Π.Δ.Ε. Καρδίτσας και το Δ/ντή του Σχολείου).

Ο Σύλλογος Διδασκόντων                                          
Ο Διευθυντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής