Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΓΕΝΕΘΛΙΑ σήμερα για την "Ιτέα Καρδίτσας"...4 χρόνια συμμετοχής και ενημέρωσης!!!

4 χρόνια έκλεισε από την έναρξη λειτουργίας της η ιστοσελίδα του χωριού μας.

4 χρόνια απο την πρώτη ανάρτησή της εδώ: Καλώς ήλθατε στήν Ιτέα...

Η "Ιτέα Καρδίτσας" αποτελεί στη διάρκεια του χρόνου έναν από τους πιο ζωντανούς διαδικτυακούς τόπους χωριών πανελλαδικά.

Η πορεία και αναγνωσιμότητα του Ιστολογίου είναι σταθερή, έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 540.000 επισκέψεις. Η επισκεψιμότητα, οι δημοσιεύσεις, και η ζωντάνια, δικαίωσαν τη συμμετοχή όλων όσων γράφουν ή απλά επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας.

Με ικανοποιεί απόλυτα η πορεία και η απόδειξη ότι η αναγνωσιμότητα δεν ήταν ένα πρόσκαιρο φαινόμενο, αλλά σταθερή επιλογή δική σας. Αν κάτι θα ήθελα στο μέλλον, είναι να αυξηθεί περισσότερο η συμμετοχή και ο σχολιασμός των αναρτήσεων. Περισσότερος διάλογος είναι χρήσιμος γιατί μέσα από τα σχόλια παράγονται νέες ιδέες που μπορούν οι αρμόδιοι αν το επιθυμούν να τις λάβουν υπόψιν τους.

Ηδη έχει καταφέρει η "Ιτέα Καρδίτσας" να βρίσκεται ανάμεσα στίς πρώτες σελίδες αναζήτησης του Google ακόμα και για θέματα που δεν είναι τοπικά, γεγονός που διαπιστώνω συχνά από την ανάλυση των στατιστικών μου στοιχείων.

Με την ευκαιρία των γεννεθλίων της, θέλω να τονίσω πως η παρέμβαση μου στα τοπικά προβλήματα και θέματα της Ιτέας θα συνεχίσει με την ίδια ένταση, όποτε και όπου χρειάζεται.
Γιατί μερικά πράγματα πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν.
Δεν νομίζω ότι σε όσα γράφω έχω πάντα δίκιο.
Εκείνο που προσπαθώ όμως είναι να παρουσιάσω μια κατάσταση, και αν μπορώ να συμβάλω μέσα από την δημοσιοποίηση, στο να αλλάξει κάτι στον τόπο μας.

Ολο αυτό το διάστημα, έχω γνωρίσει ανθρώπους και έχω δεχθεί πολλά σχόλια για το Ιστολόγιο.
Τα περισσότερα θετικά.
Το συμπέρασμα όμως είναι ότι σε ένα ποσοστό που ξεπερνά το 80%, ο κόσμος συμφωνεί με την δομή και τα γραφόμενα μου. Στις προθέσεις μου δεν ήταν, ούτε είναι, να συμφωνεί σε όλα ο κόσμος. Προτιμώ να γράφω αυτά που πιστεύω ακόμα και αν δεν αρέσουν.
Ποτέ δεν μπήκα στην λογική των δημοσίων σχέσεων, ούτε και το να είμαι αρεστός.
Πιστεύω ότι χρησιμότερο για τον τόπο μας είναι να είμαστε ειλικρινείς.
Αυτό βέβαια έχει ένα κόστος, γιατί όταν λες πράγματα που ενοχλούν, δημιουργείς αντιπάθειες.

Όμως είπαν...
"Πριν ψάξεις τι ειπώθηκε για σένα, μάθε πρώτα ποιος το είπε. Το δεύτερο είναι πιο σημαντικό και καθορίζει την αξία και τη βαρύτητα του πρώτου". 

Γι΄αυτό λοιπόν συνεχίζω και με τη δική σας βοήθεια, να αναδεικνύω προβλήματα και να παρέχω ενημέρωση σε ένα μεγάλο αριθμό αναγνωστών. Αν θέλετε και σεις να ενημερώσετε το blog για κάποιο θέμα, πρόβλημα ή να καταγγείλετε ένα γεγονός, μη διστάστασετε να επικοινωνήσετε μαζί μου με Email ή μέσα από την φόρμα επικοινωνίας, ώστε να βελτιωθεί περισσότερο.
Με σεβασμό στις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις σας, βοηθήστε να γίνεται καλύτερη η σελίδα μας.

Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για την ηθική στήριξη!!!

 Ο Διαχειριστής



10 σχόλια:

Αλέξανδρος Τσικρίκας είπε...

Χρόνια πολλά Παύλο! Να τα εκατοστήσει το υπέροχο blog σου κι εσύ να συνεχίσεις να έχεις την ίδια διάθεση για δημιουργία και μεράκι που σε χαρακτηρίζουν!

ΤΕΝΙΑ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗ είπε...

Παυλο μου μια σελιδα που μεσα απο αυτη κανεις μια δουλεια που την χρειαζεται ο τοπος......να τα κανει 100 μεσα απο εσενα...!!!

Ιάσων Διδάγγελος είπε...

Πάντα μπροστά!!!!!

Ευάγγελος Θανασούλης είπε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ενημέρωση που προσφέρετε και ένα μεγάλο μπράβο για την όρεξη και το κουράγιο σας. Εύχομαι και εις ανώτερα...

Δημήτρης Γ. Κουτρομάνος είπε...

Εδώ μιλάμε για ηλεκτρονικό πολιτισμό αγαπητέ φίλε Παύλο!!! Εκατόχρονο το ιστολόγιο κι εσύ μαζί φίλε!!!

Ελένη Κωστή είπε...

Χρόνια πολλά !!!!!!!!

Γιάννης Μπάτρας είπε...

Συγχαρητήρια και ευχόμαστε η συνέχεια του Blog ''Ιτέα Καρδίτσας'' να είναι πάντα ουσιαστική!!!
Μουσική ομάδα ΧΡΟΕΣ

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Παύλο να ευχηθώ κι εγώ ή από κοντά να κεράσεις κιόλας;;

Σ.Σπυρόπουλος είπε...

Χρόνια πολλά και πάντα δημιουργικά ρεπορτάζ. Για εμάς που είμαστε μακριά είναι βάλσαμο.

Unknown είπε...

Να έχεις υγεία,καλούς φίλους,λιγοστούς ανώνυμους σχολιαστές,περισσότερη βοήθεια και συμπαράσταση σ'αυτό που κάνεις,το οποίο εύχομαι πάντα να απολαμβάνεις.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής