Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Αιμοδοσία στην Ιτέα

Η Ενορία του χωριού μας Αγιος Αθανάσιος και ο πατήρ Βασίλειος Γερούκης στα πλαίσια των κοινωνικών δραστηριοτήτων διενήργησε την προηγούμενη Τρίτη 17 Μαρτίου στην αίθουσα του Δημαρχείου Ιτέας, εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζας Αίματος Ιτέας.

Η ανταπόκριση των κατοίκων του χωριού και άλλων γειτονικών χωριών υπήρξε ικανοποιητική. Συγκεντρώθηκαν τελικά 54 φιάλες αίματος.

Η Ενορία και προσωπικά ο ίδιος εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του:
α) Στους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμά του
β) Στα στελέχη και στον υπεύθυνο της Μονάδας Αιμοδοσίας.

Επίσης, η σελίδα της Ιτέας Καρδίτσας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του χωριού, καθώς και στους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.
Είμαστε αρκετοί ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε μαζί μια τράπεζα Αίματος που θα έχει επάρκεια για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των συγχωριανών μας και όχι μόνο.
Η συμμετοχή μας στην κοινή προσπάθεια είναι πολύτιμη.
Δωρίζουμε ζωή στους συνανθρώπους μας.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής