Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Eγκαίνια της νέας αίθουσας για την υποβολή των Δηλώσεων ΟΣΔΕ 2015 "Νέα Ενωση"

Παρουσία της Διοίκησης και του προσωπικού της ΝΕΑΣ ΕΝΩΣΗΣ πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 τα εγκαίνια της νέας αίθουσας για την υποβολή των Δηλώσεων ΟΣΔΕ 2015.
Όλοι οι παριστάμενοι έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους για καλή αρχή και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η φετινή προσπάθεια θα τύχει της αμέριστης στήριξης του αγροτικού κόσμου της περιοχής.

Η ανακαινισμένη αίθουσα βρίσκεται στον 3ο όροφο του κτιρίου της ΕΝΩΣΗΣ, στην οδό Γρ. Λαμπράκη 10.
Ακόμη, για την υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω Σημεία Εξυπηρέτησης σε όλο το Νομό:

1) Παλαμάς:
α) Πρώην ΚΕΓΕ
β) Ηρ. Πολυτεχνείου & Παπακυρίτση (έναντι Δημαρχείου)

2) Σοφάδες: 
Κιερίου & Παπάγου γωνία (έναντι Συνεταιριστικής Τράπεζας)

3) Μουζάκι: 
Αντ. Βασιλείου 88 (δίπλα από την Τρ. Πειραιώς)

4) Ιτέα 
(Πρώην Δημαρχείο)

5) Προάστιο 
(Πρώην Δημαρχείο)

6) Πρόδρομος 
(Κοινοτικό Γραφείο)

7) Ματαράγκα
Πλησίον ΚΑΠΗ

8) Κινητά σημεία σε όλο το Νομό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής