Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ο Πέτρινος πήγε Γιάννενα...

Χθές Κυριακή 8 Μαρτίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πετρίνου διοργάνωσε εκδρομή και Ανοιξιάτικη εξόρμηση στα όμορφα Γιάννενα.
Η εκδρομή ήταν χορηγία του μεσιτικού γραφείου Κωνσταντίνου Θεοχάρη & Νίκου Σακελλαρίου

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη για άλλη μια φορά.
Η εκδρομή ξεκίνησε με κέφι απο τον Πέτρινο το πρωϊ.
Μόλις έφθασαν το πρωϊ, επισκέφθηκαν το Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη όπου και θαύμασαν τα κέρινα ομοιώματα που απεικονίζουν την εποχή της Τουρκοκρατίας στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν και το επιβλητικό Σπήλαιο του Περάματος Ιωαννίνων με τους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες να σχηματίζονται εδώ και 1.500.000 χρόνια.

Αφού κάναμε μια βόλτα στην παραλία καθήσαμε για φαγητό σε κάποια από τις γραφικές ταβέρνες της λίμνης.
Στη συνέχεια κάναμε παραλίμνια βόλτα και στα στενά σοκάκια θαυμάζοντας την μεγάλη ποικιλία ασημικών για τα οποία άλλωστε φημίζονται τα Ιωάννινα.

Αργά το πρόγευμα αναχώρησαν για καφεδάκι στο γραφικό Μέτσοβο με τα παραδοσιακά ηπειρώτικα κτίσματα και την μοναδική του θέση στις βουνοκορφές της Πίνδου.



























1 σχόλιο:

ΑΝΝΑ ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ είπε...

Θα ήθελα να συγχαρώ τους δυο μεσίτες τον κ.Κώστα Θεοχάρη και τον κ.Νίκο Σακελλαρίου και για αυτή τη μεγάλη προσφορά τους στον ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟφεΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ενισχύοντας και στηρίζοντας το σημαντικά έργο του για τις πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες του.Επίσης να συγχαρώ το Δ.Σ και την πρόεδρο για την άψογη διοργάνωση της εκδρομής,τις γυναίκες μέλη μαζί με τους συζύγους τους έδωσαν το δυναμικό παρών καθώς και φίλοι του Συλλόγου,να συγχαρώ επίσης την κ.Αγγελική Θεοχάρη σύζυγο του κ.Κώστα που ταξίδεψαν μαζί και την ευγενική της προσφορά σε γλυκά και εδέσματα ,επίσης η κ.Ελένη Θεοχάρη η μητέρα του κ.Κώστα Θεοχάρη που κι εκείνη έστειλε τους θερμούς της χαιρετισμούς με νηστίσημα γλυκίσματα,να συγχαρώ όλες τις κυρίες που πρόσφεραν γλυκά και πίτες και πάνω απ΄όλα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους για το κάλεσμά τους την φιλική και ευχάριστη διάθεση.Εύχομαι ολόψυχα σε όλους όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής