Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει Χριστιανικές Εκκλησίες...

Το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει Χριστιανικές Εκκλησίες, όλων των Χριστιανικών δογμάτων.
Το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει τζαμιά σιιτών μουσουλμάνων, ως αιρετικά...

Τελευταία εκτεταμένη καταστροφή από το Ισλαμικό Κράτος συνέβη στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Μοσούλη.

Το μοναστήρι του Μαρ Γιωργής (Mar Gurguis), δηλαδή Άη Γιώργης, όπως το προφέρουν οι Ασσύριοι χριστιανοί μονοφυσίτες στη γλώσσα τους, χτίστηκε τον 17ο αιώνα και βρίσκεται βόρεια της Μοσούλης στο βόρειο Ιράκ.

Η εκκλησία του μοναστηριού χτίστηκε το 1931 πάνω στα θεμέλια της παλιάς εκκλησίας.
Το Ισλαμικό Κράτος κατέστρεψε εικόνες, βιτρό, αποκαθήλωσε όλους τους σταυρούς και «επιτέθηκε» και στο άγαλμα του Αγίου Γεωργίου με βαριοπούλες.

Το Ισλαμικό Κράτος κατέστρεψε εικόνες, βιτρό, αποκαθήλωσε όλους τους σταυρούς και «επιτέθηκε» και στο άγαλμα του Αγίου Γεωργίου με βαριοπούλες.

Δείτε τις φωτογραφίες...

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής