Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΚΚΕ: Εκδήλωση τιμής πραγματοποιήθηκε στην Ιτέα

Οι Τομεακές Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Καρδίτσας του ΚΚΕ και το παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, συνδιοργάνωσαν την Κυριακή 29 Μάρτη και ώρα 11 πμ έξω από το νεκροταφείο της Ιτέας, εκδήλωση τιμής και μνήμης στους νεκρούς αγωνιστές της ταξιαρχίας του Ιππικού ΓΑΖΗ του ΔΣΕ.

Στην ομιλία του ο Βασίλης Φυτσιλής πρόεδρος του παραρτήματος Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ αναφέρθηκε στο ιστορικό γεγονός της μάχης στο Ντοπρούζι και τον ηρωισμό των μαχητών του ΔΣΕ.

Ο Βασίλης Κωνσταντούλας εκ μέρους των επιζόντων μαχητών της ταξιαρχίας του Ιππικού που πήρε μέρος στην μάχη απηύθηνε χαιρετισμό.

Στη συνέχεια ο Κώστας Θεοδωρίδης στέλεχος του κόμματος, από μέρους των τομεακών επιτροπών πόλης και υπαίθρου του ΚΚΕ τόνισε την ανάγκη όχι μόνο να τιμηθεί η μνήμη των αγωνιστών που έδωσαν την ζωή τους για το λαό, αλλά η ιστορική μνήμη να γίνει αφορμή για συνέχιση και ένταση των λαϊκών αγώνων.

Τέλος κατατέθηκαν στεφάνια, έγινε προσκλητήριο νεκρών και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη τους.

Να σημειωθεί ότι μαζική ήταν η παρουσία των νεολαίων της ΚΝΕ.

ΤΕ ΠΟΛΗΣ-ΤΕ ΥΠΑΙΘΡΟΥ  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΚΕ



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπέρ και κατά ποιων ο αγώνας των ΄΄μαχητών΄΄ του ΔΣΕ;;;;

Ανώνυμος είπε...

κατά παντός υπευθύνου....χαχαχαχα. Οτι να 'ναι

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής