Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ανοιξιάτικη Εξόρμηση στο Ναύπλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Την πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου επέλεξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας, για μια διήμερη ανοιξιάτικη εξόρμηση. Η μεγάλη παρέα των μελών και του χορευτικού επιβιβάστηκε και ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 21 Μαρτίου, με αρχικό προορισμό την ιστορική πόλη.

Πρίν φτάσουν στον προορισμό τους επισκέυθηκαν το θέατρο της Επιδαύρου, θαυμάζοντας το μοναδικό σε ακουστικότητα και τοποθεσία μέρος.

Στη συνέχεια αργά το μεσημέρι έφτασαν Ναύπλιο.
Εκεί τα μέλη αφού επισκέφτηκαν και περιηγήθηκαν στα στενά του Ναυπλίου απολαμβάνοντας το καφεδάκι και τον ιδιαίτερα για την εποχή ζεστό αργολικό ήλιο όπου και παρέμεινε για το μεσημεριανό της γεύμα σε μια από τις γραφικές ταβέρνες του χωριού. Ζωντανοί  ήχοι κατέκλυσαν τη σάλα του εστιατορίου, μετατρέποντάς την σε ένα μεγάλο χοροστάσι.

Αργά το απόγευμα η αποστολή πήγε για ξεκούραση και χαλάρωση για λίγο στο ξενοδοχείο, και αργότερα βγήκε για βόλτα στήν όμορφη παραλία με θέα το Μπούρτζι όπου και παρέμεινε μεχρι αργά το βράδυ στα όμορφα μπαράκια και ταβέρνες του.

Τήν Κυριακή το πρωϊ βγήκαν για να απολαύσουν την βόλτα και καφεδάκι τους όσπου αργά το μεσημέρι επιβιβάστηκαν ξανά στο πούλμαν για τον δρόμο της επιστροφής φανερά ικανοποιημένοι και με γεμάτες τις μπαταρίες ψυθυρίζοντας και σχεδιάζοντας το πότε θα πάνε και πάλι εκεί.






























2 σχόλια:

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Όλα τα λεφτά στην προτελευταία φωτογραφία ο Γιώργος....

Παύλος Σαμαράς είπε...

...και το ποτήρι άδειο με σκέτο λεμόνι!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής