Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Προσκυνηματική επίσκεψη μαθητών του Γυμνασίου - Λυκείου Ιτέας στα Μετέωρα

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 οι μαθητές του Γυμνασίου–Λυκειακών Τάξεων Ιτέας πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Μονή του Αγίου Στεφάνου Μετεώρων για την παρακολούθηση της Ακολουθίας των Χαιρετισμών.

Μέσα στον επιβλητικό χώρο της Μονής του Αγίου Στεφάνου οι μοναχές υποδέχτηκαν τους μαθητές, τους καθηγητές και αρκετούς επισκέπτες και όλοι μαζί παρακολούθησαν με κατάνυξη την Ακολουθία των Χαιρετισμών.

Επίσης έγινε επίσκεψη στο καταπληκτικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών. Το μουσείο διαθέτει μια πλούσια συλλογή ενδημικών και αποδημητικών πτηνών που ζουν κυρίως στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλλά και σε άλλες ηπείρους καθώς και μια πλουσιότατη συλλογή μανιταριών. Οι μαθητές ξεναγηθήκαμε από τον ιδιοκτήτη του μουσείου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που προσομοιώνει το πραγματικό περιβάλλον, εντυπωσιαστήκανε από τα εκθέματα και ενημερωθήκανε για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα φυσικής ιστορίας.

Συνοδοί: 
Βαλαράκος Γεώργιος - Διευθυντής, Τσατσαρέλη Βασιλική, Πασχάλη Θωμαή, Τσατσαρέλη Ευαγγελία, Μακρή Φανή, Φαλάγγας Βάιος, Παληκαράς Σοφοκλής, Κοντοβάιος Θωμάς.  

Συγχαίρουμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση αυτής της επίσκεψης και ευχόμαστε να δοθεί η δυνατότητα και του χρόνου να επαναληφθεί η προσκυνηματική επίσκεψη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής