Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Όταν οι Μαθητές του Λυκείου Ιτέας Δημιουργούν…Χειροποίητες Πασχαλινές Λαμπάδες

Οι μαθητές της Α' Λυκείου Ιτέας δημιούργησαν πρωτότυπες χειροποίητες Πασχαλινές Λαμπάδες.

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας τους παραχώρησε αίθουσα όπου και συγκεντρώθηκαν από τις 4:00 μμ έως στις 9:00 μμ. χθές την Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Τις προηγούμενες ημέρες συγκεντρώθηκαν τα υλικά, τα περισσότερα δεν αγοράστηκαν αλλά ήταν ευγενική προσφορά επαγγελματιών και όχι μόνο. Η προσέλευση χαρούμενων μαθητών, με όρεξη, φαντασία και διάθεση για δουλειά είχε σαν αποτέλεσμα να φτιάξουν επαγγελματικές κατασκευές.
Το αποτέλεσμα ικανοποίησε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, διασκέδασαν, γέλασαν δημιουργώντας.

Η προσπάθεια τους θα συνεχιστεί και σήμερα Πέμπτη στον ίδιο χώρο τις ίδιες ώρες.
Μπορείτε να προσέλθετε για να δείτε τις δημιουργίες τους.
Η τιμή πώλησης της λαμπάδας είναι συμβολική (έως 5 ευρώ) και τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν στο ταμείο της Α’ Λυκείου για τα έξοδα της εκδρομής τους στην Κέρκυρα.

Τα παιδιά που συμμετέχουν είναι:
Αζαριάδη Κυριακή, Αρχοντή Στεφανία, Γιαννάκου Μαρία, Καραγιάννη Θεοδώρα, Κελεπούρη Μαρία, Λύτρα Όλγα, Μακρή Ευαγγελία, Μουσίτσα Ευδοκία, Μπαλαντίνα Δήμητρα, Μπαρούτας Αλέξανδρος, Μπεράτη Ευανθία, Ντινοπούλου Γεωργία, Παππάς Γεώργιος, Ρεβενήσιου Ανδριάννα, Σπυροπούλου Ελευθερία, Σπυροπούλου Ηλιάννα, Τζιφούλης Ευριπίδης, Τρελλοπούλου Αγγελική, Τσέλιος Ιωάννης, Ψαρρής Αθανάσιος και Λάιος Δημήτρης.Στην προσπάθεια τους αυτή, μαζί ήταν η νηπιαγωγός κ.Ελένη Ανδρέου, η κυρία Αναστασία Μακρή καθώς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου κ.Τσατσαρέλη Ευαγγελία, η κ. Μακρή Φανή.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής