Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ο Πετρινίτης Ευριπίδης Παληγιάννης στην ομάδα Π.Ο. Παλαμαϊκή

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ε.Παληγιάννη στην Π.Ο. Παλαμαϊκή λάβαμε από τον ίδιο το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα:

"Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δ.Σ. της Παλαμαϊκής για την επιλογή τους να έρθω στην ομάδα και ειδικά τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Βασδέκα για την επιμονή του.
Οι λόγοι που επέλεξα την ομάδα της Παλαμαϊκής είναι η "ανιδιοτελής" αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και τον τοπικό αθλητισμό.
Επίσης να αναφέρω ότι για αυτή την επιλογή μου, συνετέλεσε το γεγονός ότι οι συμπαίκτες μου είναι γνωστοί και φίλοι αφού συναναστρέφομαι μαζί τους κάθε μέρα και όχι "άγνωστοι".

Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους και τις ομάδες που ήθελαν να με εντάξουν στο δυναμικό τους και τέλος να ευχαριστήσω τον Α.Σ. Ατρόμητο Παλαμά για τα 3 χρόνια συνεργασίας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία"

Με εκτίμηση

Ευρυπίδης Παληγιάννης


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Are paixtara!evri evri gamise tous evri...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής