Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Οι βάσεις σε όλα τα τμήματα ΑΕΙ & ΤΕΙ

Άνοδο των βάσεων έως και 600 με 700 μόρια σε ορισμένα περιζήτητα και υψηλόβαθμα Πολυτεχνικά τμήματα και έως 300 στις Ιατρικές και Νομικές Σχολές, δείχνουν οι τελευταίες εκτιμήσεις για την πορεία των βάσεων εισαγωγής.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως συγκρατούνται οι βάσεις σε υψηλά επίπεδα για τα δημοφιλή Οικονομικά Τμήματα του 5ου επιστημονικού πεδίου, ενώ υποχώρηση θα υπάρχει σε ορισμένα «καλά» τμήματα των τεχνολογικών ιδρυμάτων αλλά και σε παιδαγωγικά, τα οποία χρόνο με το χρόνο επιλέγονται από λιγότερους υποψηφίους.

Η κίνηση των βάσεων πάντως δεν θα είναι κοινή ακόμη και σε ομοειδή τμήματα καθώς θα εξαρτηθεί από το αν δόθηκαν φέτος περισσότερες ή λιγότερες θέσεις σε σχέση με πέρυσι, από τις επιδόσεις των υποψηφίων ανά κατεύθυνση αλλά και τις επιλογές στο μηχανογραφικό δελτίο.

Πατήστε στις φωτογραφίες και δείτε σε μεγένθυση τους αναλυτικούς πίνακες:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής