Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Επιστρέφουν οι Pink Floyd μετά από 20 χρόνια!

Την επιστροφή των Pink Floyd στην δισκογραφία, 20 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου, "The Division Bell", προανήγγειλε μέσω Twitter η Πόλι Σάμσον, σύζυγος του κιθαρίστα και τραγουδιστή του γκρουπ, Ντέιβιντ Γκίλμορ.

"Το άλμπουμ των Pink Floyd, το οποίο κυκλοφορεί τον Οκτώβριο και λέγεται "The Endless River" βασίζεται σε ηχογραφήσεις του Ρικ Ράιτ (σ.σ. ιδρυτικό μέλος της μπάντας), αποτελώντας το κύκνειο άσμα του και είναι πολύ όμορφο", έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η Σάμσον, δημιουργώντας έτσι προσμονή στα εκατομμύρια των φίλων του συγκροτήματος.


Υπενθυμίζεται ότι ο Ρίτσαρντ Ράιτ, ο οποίος ήταν δημιουργός της μπάντας μαζί με τους Σιντ Μπάρετ, Ρότζερ Γουότερς και Νικ Μέισον το 1965, πέθανε από καρκίνο το 2008.
Τα δύο τελευταία άλμπουμ του συγκροτήματος, ηχογραφήθηκαν χωρίς τον Γουότερς, ο οποίος συμμετείχε ξανά σε συναυλία των Pink Floyd το 2005, ειδικά για την εμφάνιση στο "Live 8"
>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής