Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Το 4ο Αντάμωμα Βουναινιωτών διοργάνωσε με επιτυχία ο Μικρασιάτικος Σύλλογος Βουναίνων «Η καθ ημάς Ανατολή»

Το 4ο αντάμωμα Βουναινιωτών (και το πιο πετυχημένο) διοργάνωσε με επιτυχία ο Μικρασιάτικος Σύλλογος Βουναίνων «Η καθ ημάς Ανατολή».

Από νωρίς το απόγευμα τα το Δ.Σ και τα μελή του συλλόγου είχαν ετοιμάσει την πλατεία του χωριού για να υποδεxθούν τους Βουναινιωτες αλλά και τους φίλους των Βουναινων.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η προβολή των ενός βίντεο με φωτογραφίες από το χωριό Σουλουτσοβα, τόπο καταγωγής των προγονών τους, και ενός από την Καππαδοκία γενικότερα ,από το πρόσφατο ταξίδι των μελών του συλλόγου.

Περίσσεψε η συγκίνηση στους παρισταμένους όταν κοιτώντας το βίντεο, υπό τους ήχους τραγουδιών όπως το «Χίλια μύρια κύματα μακριά απ τα Αϊβαλή» (Νίκος Ξυλούρης) αλλά και του Βοσπόρου (Αλκίνοος Ιωαννίδης) προσπαθούσαν να βρουν ανάμεσα στα κτίσματα του χωριού και στα χαλάσματα, τα σπίτια των προγόνων τους, με βάση τις περιγραφές των παππούδων τους.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Ηλίας Αθαναηλιδης αναφέρθηκε στο ταξίδι της Καππαδοκίας, αλλά και στην εκδρομή που διοργανώνει ο Σύλλογος στις 23 Αυγούστου στα Πετρανα Κοζάνης με αφορμή την 17η Πανελλήνια Σύναξη Καππαδοκων – Γαβουστημα 2014.
Μια εκδρομή σημαντική για τον Σύλλογο καθώς ο πρόεδρος και το Δ.Σ θα παραλάβουν την Κυριακή στις 24 Αύγουστου από τα Πετρανα, την εικόνα του Αγ Βασιλείου, η οποία ουσιαστικά είναι και η εντολή της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικων Σωματείων της ανάληψης της 18ης Πανελλήνιας Σύναξης Καππαδοκικων Σωματείων – Γαβουστημα 2015 η οποία θα γίνει στα Βουναινα.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κιλελέρ κος Θανάσης Νασιακοπουλος, ο Πρόεδρος του Πανθεσσαλικου Συνδέσμου Ιδιοκτήτων Φωτοβολταικων Πάρκων κος Σταυρός Τσολακος μαζί με τον Αντιπρόεδρο κο Μάκη Μιγδανη, και η εκπρόσωπος του Συλλόγου γυναικών Νίκαιας κα θεοδώρα Καλλα.

Παρόντες ο πρόεδρος του Τ.Σ κος Ιωακείμ Μερτζανιδης και η Τοπική Σύμβουλος κα Στέλλα Χαρακοπουλου

Στην συνεχεία την «σκυτάλη» πηρέ ο Χάρης Τικταπανιδης με την ορχήστρα του, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση στο χωριό του έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.

Ο Μ.Σ. Βουναινων ευχαριστεί όλους τους εθελοντές που βοήθησαν σε αυτή τη βραδιά, όλους τους φίλους του Συλλόγου που πρόσφεραν τα δώρα ,και τον συγχωριανό μας Νικο Καριπιδη για την ευγενική του χορηγία.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής