Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ενημερωτική Εκδήλωση LEADER για τον Δήμο Παλαμά

Στα πλαίσια της 4ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος LEADER για την υποβολή προτάσεων από υποψήφιους δικαιούχους, η Ομάδα Τοπικής Δράσης ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά διοργανώνει  ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση  του τοπικού πληθυσμού και των φορέων σχετικά με το περιεχόμενο της πρόσκλησης (προκηρυσσόμενες δράσεις, περιοχή εφαρμογής, δικαιούχοι, επιλέξιμες δαπάνες, ποσοστά ενίσχυσης, όροι και διαδικασία υποβολής προτάσεων).

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Παλαμά και ώρα 21:00 μ.μ..

Το πρόγραμμα LEADER χρηματοδοτεί με 50% την ίδρυση ή τον εκσυγχρονισμό ιδιωτικών επενδύσεων σε τομείς όπως : η εμπορία και μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, μικρές βιοτεχνίες, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, εργαστήρια παρασκευής τροφίμων - ποτών, κέντρα εστίασης και αναψυχής, καφενεία, παντοπωλεία κ.α. σε όλη την περιοχή του Δήμου εκτός του σχεδίου πόλης του Παλαμά.

Η κατάθεση Αιτήσεων – Φακέλων Υποψηφιότητας από τους υποψήφιους δικαιούχους για τη χρηματοδότηση των επενδυτικών τους προτάσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 στην ΑΝ.ΚΑ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 43 100 Καρδίτσα) στα τηλέφωνα: 24410 42363 και 26345 καθώς και στο e-mail: anka@anka.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. είναι ένας από τους 130 φορείς που οι υπάλληλοι του δεν έχουν ακόμα απογραφεί. Γιατί;;; Τι είναι αυτό που προασπίζεστε;;;;

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής