Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Έρχονται καταιγίδες από Παρασκευή

Ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στην μισή Ελλάδα απο αύριο την Παρασκευή 1 Αυγούστου.

Θα επηρεαστούν κυρίως η βόρεια και η κεντρική Ελλάδα.
Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στην βορειοδυτική χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ισχυρές καταιγίδες αναμένονται κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Παρασκευή, στην Ήπειρο, την δυτική και κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία και τμήματα της κεντρικής ημιορεινής κυρίως Στερεάς Ελλάδας.

Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στην δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και ίσως και σε τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και της βόρειας Θεσσαλίας. Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο και για χαλάζι στα παραπάνω τμήματα, ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής.

Άστατος θα είναι ο καιρός και το Σαββατοκύριακο, ωστόσο με όχι τόσο ισχυρά φαινόμενα και όχι στην μισή Ελλάδα, παρά μόνο σε τμήματα της βόρειας, βορειοδυτικής χώρας.

Μετά το Σαββατοκύριακο αναμένεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ στα μέσα της επόμενη εβδομάδα προβλέπεται κύμα καύσωνα σε μεγάλο μέρος της χώρας μας, ωστόσο δεν φαίνεται να κρατάει για πάνω από 2-3 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής