Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Tηλεπαιχνίδια – απάτη σε όλα τα Τουρκοκάναλα!

Προσθέστε όλους τους αριθμούς στην εικόνα για να βρείτε το άθροισμα που ζητάει το τηλεπαιχνίδι για να κερδίσετε χιλιάδες ευρώ!

3 ολόκληρες ώρες χιλιάδες κορόιδα πληρώνουν σχεδόν χιλιάδες ευρώ για να πούνε το "σωστό" νούμερο του αθροίσματος της πρόσθεσης των αριθμών και φυσικά κανείς δεν το βρίσκει γιατί σύμφωνα με τους απατεώνες του "τηλεπαιχνιδιού" το "σωστό" νούμερο ήταν, το οποίο πως βγαίνει ως άθροισμα, η παρουσιάστρια δεν μας λέει και τι να πει αφού όσο και να προσπαθήσετε, τέτοιο νούμερο δεν βγάζουν ως άθροισμα τα νούμερα που παρουσιάζει η εικόνα.

Και φυσικά οι απατεώνες δεν δίνουν ούτε ευρώ ενώ ταυτοχρόνως έχουν αρπάξει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα κορόιδα που συμμετέχουν για να πουν το σωστό νούμερο το οποίο και το λένε αλλά δήθεν δεν είναι το σωστό σύμφωνα με την παρουσιάστρια!

Και με τέτοια απατεωνίστικα τηλεπαιχνίδια, ξαφνικά γέμισαν όλα τα τουρκοκάναλα γιατί η κονόμα είναι μεγάλη λόγω της μεγάλης επίσης οικονομικής ανέχειας και απόγνωσης που διακατέχει σήμερα τους πολίτες τους οποίους αυτούς ακριβώς πολίτες και εκμεταλλεύονται οι απατεώνες των τηλεπαιχνιδιών αυτών και των καναλαρχών που επίσης κερδίζουν εκατομμύρια μέσω αυτής της απάτης.

ΜΑ ΚΑΛΑ, ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ; 

1 σχόλιο:

Ηλίας Αθαναηλίδης είπε...

Καλημέρα Παύλο ,καλή βδομάδα ,Κάποτε ειχε γινει θεμα με εναν τύπο που ειεχε στησει αυτη την ιστορια σε μικρης τηλεθέασης καναλια .Κάποιοι του επέτρεπαν να παίζει κρυφτουλι με τις αρχες ,μετα ομως απο χιλιάδες καταγγελίες τον βρηκαν και τον σταματησαν .Τωρα παι παιζει ανενόχλητος στην κεντρικη τηλεοπτική σκηνη στα μεγαλα καναλια ...ΞΕΦΤΙΛΑ .....πως το είχαμε πει στην αρχη? "η κριση ειναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διορθωθούν τα κακώς κείμενα " .....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής