Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

2η έκθεση "Γυνακείας Επιχειρηματικότητας" απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών "Τα Σέλλανα"

Σε μια περίοδο δύσκολη για την αγορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών "ΤΑ ΣΕΛΛΑΝΑ" πάντα κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και με σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό άνοιξε για 2η συνεχή χρονιά τις πύλες της 2ης έκθεσης "Γυνακεία Επιχειρηματικότητα" που έχει πάρει πλέον και επίσημο χαρακτήρα.

Η επιχειρηματικότητα αποτελεί την βασικότερο κινητήρια δύναμη της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης της κοινωνίας. Είναι το στοιχείο κλειδί για την οικονομική μεγέθυνση, την καινοτομία, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την αύξηση της παραγωγικότητας, αλλά και γενικότερα για την ευημερία μιας περιοχής.
Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι η επιχειρηματικότητα αποτελεί μέσο προσωπικής ανάπτυξης και κύριο παράγοντα της κοινωνικής συνοχής ενός τόπου.

Η οργάνωση άψογη, ο εκθεσιακός χώρος οι αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου Προαστίου γεμάτες απο εκθέματα και επισκέπτες απο τις γύρω περιοχές έδιναν μια ξεχωριστή νότα σε όλη την εκδήλωση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις γυναίκες της έκθεσης και επίσης ενα μεγάλο μπράβο στην πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Μαλαματένια Μπουραζάνη όπως επίσης και σε όλο το Δ.Σ που κατάφερεν και διοργάνωσαν μια τόσο όμορφη και άψογη εκδήλωση.
Πραγματικά αξίζει τον κόπο γιατι ειναι μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια.

Η "Ιτέα Καρδίτσας" στηρίζει τον Σύλλογο Γυναικών του Δήμου Σελλάνων και φυσικά στηρίζει και την γυναικεία επιχειρηματικοτητα.

Την εκθεση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κος Βασίλειος Τσιάκος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Καρδίτσας κα Γεωργία Κόκκαλη, ο υπεύθυνος δικτύωσης Ενωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας κος Γιάννης Γλυνός, η ψυχολόγος κα Κωνσταντίνα Μπαλατσούκα και η νέα Δημοτική σύμβουλος Παλαμά κα Φωτεινή Καραϊσκου

Οι εκθέτριες:
ΣΟΦΙΑ ΑΣΠΡΟΥΔΗ ΤΣΙΡΩΝΗ   ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
ΓΙΟΥΛΑ ΤΣΑΠΟΥΡΝΗ   ΕΚΘΕΤΡΙΑ VITRO
ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΟΝΤΟΥ   ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ   ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ
ΧΑΛΔΕΑ ΑΝΝΑ   ORIFLAME
ΜΑΚΡΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ    ΕΚΘΕΤΡΙΑ ΣΚΕΥΩΝ ΠΗΛΟΥ
ΝΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥ   ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΘΑΛΛΑΣΟΞΥΛΑ
ΛΥΤΡΑ ΕΛΕΝΗ   ΕΚΘΕΤΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
ΜΑΙΡΗ ΜΑΚΡΗ   ΖΩΓΡΑΦΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ   ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ
ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ   ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ
ΑΛΕΚΑ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΜΠΙΚΙΑΡΗ   ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΟΥΛΗ   ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΗΛΟ
ΑΡΕΤΗ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ   ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
ΡΟΔΑΝΘΗ ΣΙΔΕΡΗ ΧΑΝΤΖΙΑΡΑ 
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΚΟΥΤΡΑ ΛΙΤΣΑ   EYROSΕ
ΖΟΡΜΠΑ ΜΑΡΙΑ   ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ
ΒΑΣΩ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ   ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΡΟΥΧΑ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ILVA
ΒΑΣΩ ΠΑΤΟΥΝΗ   ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ 4 ΕΠΟΧΕΣ
ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ   SEHOS
ΤΖΕΛΑ ΣΟΦΙΑ   ΔΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΥΦΑΝΤΗ   ΨΙΦΗΔΩΤΑ ΕΡΓΑ............
ΓΙΩΤΑ ΧΟΥΛΙΑΡΑ   ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ 
ΚΟΥΤΡΑΣ ΑΚΗΣ   TATOO































5 σχόλια:

Ροδάνθη Σιδέρη είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ!!ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Βάσω Μερεντίτη είπε...

Πολλα πολλα συγχαρητηρια σε ολες τις κυριες της εκθεσης και επισης ενα μεγαλο μπραβο στην προεδρο του συλλογου που καταφερε και διοργανωσε μια τοσο ομορφη εκδηλωση.Πραγματικα αξιζει να την επισκεφθουν ολοι γιατι ειναι μια πολυ αξιολογη προσπαθεια.Στηριζουμε τον συλλογο του Δημου Σελλανων και φυσικα στηριζουμε την γυναικεια επιχειρηματικοτητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεωργία Κόκκαλη Κουβέλη είπε...

Θερμά συνχαρητήρια σε όλες τις εκθέτριες. Ολα τα αντικείμενα είναι φτιαγμένα αριστοτεχνικά ,με μεράκι και με τιμές έκθεσης συμβολικές. Αξίζει της προσοχής όλων μας μια επίσκεψη αύριο στο δημοτικό σχολείο προαστείου!! Πράγματι οι γυναίκες της περιοχής ξεπέρασαν τον ευατό τους! Ας τις εμψυχώσουμε λοιπόν με το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για να συνεχίσουν το δημιουργικό τους έργο. Στηρίξτε τη γυναικεία επιχειρηματικότητα!!!!!!!

Μαλαματένια Μπουραζάνη είπε...

κυρια κοκκαλη η δικη σας συνεισφορα και σαν ομιλιτρια αποψε μα και σαν μια δυναμικη γυναικα που παντα στεκετε δυπλα μας ειναι μονο παραδειγμα μιμισης και αξια συγχαρητηριων......ευχαρηστουμε πολυ.....

Μαλαματένια Μπουραζάνη είπε...

Kυριε Σαμαρα να ειστε παντα καλα και σας ευχαριστουμε για ολα.....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής