Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

World Cup - Η "καταραμένη" ομάδα του Μουντιάλ της Βραζιλίας

Tελικά η Βραζιλία είχε τύχη στον αγώνα με την Γερμανία, μόνο με σύστημα πούλμαν Νίκα, Μανίκα, Λιά, Καραμπαλίκα Γενικολλιά, Βουρδουμπά Κεντρικόπουλο κ μπροστά τον Νίκωνα όπως λέει και ο συμπαθέστατος "αγαπούλας" πρόεδρος της διαφήμισης.

Ότι και να πεί κανένας για αυτό τον αγώνα είναι λίγο.
Θα μπορούσαμε να μιλάμε και να γράφουμε με τις ώρες τι έφταιξε και η αγαπημένη ολόκληρης της υφήλιου ποδοσφαιρική ομάδα η Βραζιλία διασύρθηκε και μάλιστα τόσο άσχημα μέσα στο ίδιο της σπίτι με 1-7.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι όσο και να μην το πιστεύαμε ότι μπορεί να γίνει ένας τέτοιος μεγάλος διασυρμός και ειδικά κατά της Βραζιλίας κανένας δεν πίστευε ότι αυτή η Σελεσάο ήταν άξια να πάρει αυτό το Μουντιάλ είτε είχε σήμερα στην σύνθεση της τον Νειμάρ είτε όχι.
Σίγουρα η απώλεια του είναι μεγάλη, όπως μεγάλο ήταν το άγχος για αυτά τα παιδιά τα οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι οι μεγάλοι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος.

Οι προσδοκίες ήταν τεράστιες για μια ομάδα που το μόνο μεγάλο που είχε ήταν το όνομα της, τον κόσμο της και έναν 22 χρονών ποδοσφαιριστή ο οποίος ίσως και να είναι ο μόνος που θα διασωθεί απο το να είναι μέλος της "καταραμένης ομάδας που γελοιοποίησε την χώρα" γιατί να είστε σίγουροι οι Βραζιλίανοι που ζούνε και πεθαίνουνε για αυτό το άθλημα αυτό θα πούνε.

Μπορεί να έλειπε ο Neymar αλλα τελικά η Βραζιλία δεν πάτησε στο γήπεδο ποτε

Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν έφτασε η Βραζιλία αυτή, στον τελικό του Μαρακανά την Κυριακή γιατί σίγουρα θα είχαμε τα ίδια με το Μουντιάλ του 1950 και ίσως και χειρότερα...ίσως!!!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής