Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Τα κορόϊδα να είναι καλά....

Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα υποβληθούν φέτος οι φορολογικές δηλώσεις, ενώ τα εκκαθαριστικά σημειώματα θα εξοφληθούν σε τρεις δόσεις, η πρώτη ως το τέλος Ιουλίου, η δεύτερη ως το τέλος Σεπτεμβρίου και η τελευταία έως το τέλος Νοεμβρίου.

Αυτά για τους νομοταγείς και για αυτούς που πληρώνουν στην ώρα τους!

Και δυστυχώς, αυτοί, εάν δεν μπορέσουν να πληρώσουν μία δόση στην ώρα της, θα την πληρώσουν, έστω και ημέρες αργότερα, με προσαυξήσεις. Για τους άλλους, που οι περισσότεροι ζούν σε βάρος των νομοταγών πολιτών, θα έλθει η κυβέρνηση, όπως πάντα, και θα νομοθετήσει, όπως κάνει για τους κλέφτες, απατεώνες και άλλους πονηρούς, απαλλαγές προσαυξήσεων, δόσεις πολλές και διευκολύνσεις σχετικές, ώστε να δώσουν και αυτοί κάτι λίγα, χωρίς γογγυσμό και ζόρι.

Τα κορόϊδα να είναι καλά....

2 σχόλια:

Ευάγγελος Θανασούλης είπε...

Το κράτος ανέκαθεν προστάτευε τους απατεώνες, τους κλέφτες και τους παντός είδους λωποδύτες φίλε μου. Θυμάμαι κάτι νόμους του Αλογοσκούφη που όχι μόνο χάριζε τις προσαυξήσεις σε όποιον δεν πλήρωνε αλλά εάν έδινε όλο το ποσό είχε και έκπτωση στο αρχικό κεφάλαιο της βεβαιωμένης οφειλής. Κάτι τέτοιες κινήσεις νομίζω ότι είναι κίνητρα για να γίνουμε όλοι κακοπληρωτές.

Σ. Σπυρόπουλος είπε...

Το κοινό ζει ακόμα το όνειρο της αξιοπρέπειας.
Ποιος να αντιδράσει; Ο κόσμος θέλει να επιστρέψει στις παλιές καλές εποχές. Όταν έχεις τέτοια ιδιοτελή κίνητρα δεν έχεις κότσια για ξεσηκωμούς.
Μονο δήθεν γκρίνια.
Δεν έχουμε πολίτες πια.
Μόνο καταναλωτές.
Το κράτος είμαστε εμείς, απατεώνες, κλέφτες και παντός είδους λωποδύτες.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής